Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Marrit Weustink

Ik ben Marrit Weustink en ik ben werkzaam als Allround schoonheidsspecialiste bij Sparkle Skin and Health Clinic.

Van jongs af aan houd ik me al bezig met de beauty en vind ik de uiterlijke verzorging heel belangrijk. Werken als schoonheidsspecialiste is een grote passie van mij en vind ik het fijn om het mooiste en het beste van anderen naar boven te halen! In 2013 ben ik succesvol afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste op het ROC van Almelo. En ben ik gespecialiseerd in het uitvoeren van Acné behandelingen en Pincementmassages. Verder heb ik tijdens deze opleiding veel ervaring opgedaan en verschillende kanten van het vak gezien, zowel in het binnen -als in het buitenland.

Sparkle Skin and Health Clinic heeft het complete plaatje. Naast het geven van beauty behandelingen richt deze clinic zich ook op gezondheid. En dit is ook zeker een punt waar mijn interesse ligt. De uiterlijke verzorging heeft ook zeker te maken met je innerlijke gezondheid en met mijn kennis en ervaring geef ik u het beste advies en behandeling om u met een zo tevreden, ontspannend en stralend gevoel de City-Spa van Groningen te verlaten.

Puck van Rassel

Hi, ik ben Puck!

Al 10 jaar werk ik met veel plezier als skin specialist. Mijn werkstijl kenmerkt zich als zorgvuldig en ik ben zorgzaam en betrokken. Ik vind het belangrijk dat jij je bij mij op je gemak voelt en kan ontspannen. Graag gebruik ik al mijn ervaring en kennis om voor jou een passend behandelplan op te stellen en de juiste producten te adviseren.

Tevens heb ik het afgelopen jaar veel ervaring opgedaan met het een-op-een begeleiden van mensen met betrekking tot gezondheid doormiddel van de health trainer en IDDNA.

Voel je welkom bij Sparkle, ik werk graag samen met je aan een stralende huid en gezonde lifestyle.

Dominique Scheper

Mijn naam is Dominique Scheper en ik ben ondernemer in de SPA, Wellness en gezondheidsbranche, en eigenaar van een eigentijds, vernieuwend en resultaatgericht concept Sparkle. Dit concept heeft de focus op het gebied van healthy aging, gezond en vitaal ouder worden.

Mijn passie ligt in het ontwikkelen van belevingsconcepten. Voor mij was het een grote uitdaging om een kleinschalige Spa beleving te creeren voor gasten die overnachten bij Pakhuissuites Groningen. Naast het ondernemer zijn, ben ik tevens werkzaam als stewardess. Dat geeft me de mogelijkheid om de wereld rond te reizen, waardoor ik de kans heb gekregen om prachtige, stijlvolle SPA’s te kunnen bezoeken. De continue variatie van indrukken en beelden zijn mijn inspiratie voor het leven geworden.

“Mijn roots” liggen in de cosmeticabranche. Mijn ouders zijn daarin een groot voorbeeld voor mij. Door de kennis van de huid in die ik heb opgedaan tijdens mijn studie, werd het voor mij steeds meer duidelijk dat de impact op het gebied van gezondheid en welbevinden in de westerse maatschappij steeds groter zou worden. De afgelopen jaren is mijn visie daarover nog meer gevormd door de wetenschappelijke benadering van artsen& dermatologen, die ik heb ontmoet. Twintig jaren lang geleden mocht ik werken voor een Nederlands cosmetica bedrijf met een eigen laboratorium. Hierdoor leerde ik de chemische processen meer te begrijpen voor het maken van cosmetica en om een verscheidenheid in geuren te herkennen van bloemen, planten, specerijen.

Deze opgedane kennis heb ik meegenomen en mogen toepassen in eigen ontwikkelde onderscheidende hotel/resort SPA concepten van Landgoed Hunzebergen en de Spa&Wellness van resort Hof van Saksen. Tegenwoordig is men zich al bewuster van voeding en beweging. We vergeten nog wel wat cosmetica daarin kan betekenen. Wat van essentieel belang is betreffende gezonde cosmetica is dat deze de meest hoogwaardige natuurlijke stoffen moet bevatten die vrij zijn van schadelijke stoffen zoals parabenen, minerale olien, PEG, siliconen, sulfaten. Chemicalien in producten, voedsel en mileu hebben een negatieve invloed op onze gezondheid en de huid.

De cosmeticabranche is een branche die voortdurend in beweging is, zeker tegenwoordig door het ontstaan van cosmeceuticals, en middels DNA testen, wat we aanbieden bij Sparkle.

Contact

Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 55471210
info@sparklegroningen.nl

× Whatsapp