Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Corona update

Sinds 11 mei zijn wij weer open.
Hygiëne en veiligheid vonden we altijd al belangrijk, maar we hebben een aantal extra maatregelen getroffen om de behandelingen en sessies voor iedereen zo ontspannen, veilig en vertrouwd mogelijk te laten verlopen.

Zichtbaar strakkere en gezondere huid

Bindweefselmassage en cupping

Een bindweefselmassage wordt uitgevoerd op de diepere huidlagen, het bindweefsel. De massage is stevig en niet altijd pijnloos. Door de juiste massagetechnieken te gebruiken, zorgt de bindweefselmassage voor een zichtbaar strakkere en beter doorbloede huid. 

Een deel van het bindweefsel kan niet manueel bereikt worden. Door gebruik te maken van siliconen of glazen cups, die plaatselijk vacuüm zuigen, kun je deze delen wel bereiken. Bij Sparkle combineren we de (manuele) bindweefselmassage daarom met cupping.

Naast bindweefselmassages voor het lichaam, kun je bij ons ook terecht voor bindweefselmassages voor het gezicht en verzorgen we bindweefselmassages voor zwangere vrouwen. 

 

Zichtbaar minder cellulitus

Verbetering van de huidconditie

Vetafbraak en afvalstoffen-afvoer

Strakkere en jonger uitziende huid

Vermindering van littekens

Doeltreffend en uniek

Cuppingsmassage

Tijdens de bindweefselmassage maken we gebruik van een vacuümzuigende cup. Deze eeuwenoude alternatieve geneeswijze zorgt ervoor dat de huid nog beter doorbloedt. Daarnaast worden opgeslagen vet en de verklevingen, die dieper in het bindweefsel liggen, losgemaakt en verholpen.

De combinatie van manuele bindweefselmassage en cupping is zeer doeltreffend en uniek. Het zorgt voor aanzienlijk minder cellulitis, een gezondere huidskleur met minder oneffenheden en een verbetering van de algehele huidconditie. 

Verbeter jouw huidkwaliteit in korte tijd

Bindweefselkuur

Graag in korte tijd de conditie van jouw huid verbeteren? We raden je aan tenminste zes behandelingen te boeken. Na één bindweefsel- en cuppingmassage merk je direct de betere doorbloeding. Om de conditie van je huid voor langere tijd te verbeteren, zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Na een aantal behandelingen voelt je huid strakker, soepeler en jonger aan. 

 

Afvallen, cellulitis verminderen en een stralende huid

Door de afvoer van vet en afvalstoffen is de bindweefselmassage een goede manier om in shape te komen. Bij Sparkle adviseren we bindweefselmassages te combineren met de Sparkle Health Trainer, wanneer je letterlijk strakker in je vel wilt komen te zitten. De Health Trainer en massages versterken elkaar, hierdoor verlies je direct (en gericht) centimeters, val je af en wordt cellulitis verminderd. Meer over de Health Trainer? >

Let op! Maak tijdens het boeken een account aan om gebruik te maken van de strippenkaart. Je kunt dan na het inloggen per keer een afspraak maken.

Contact

Heb je een vraag over bindweefselmassages of cupping? Vul dan onderstaand formulier in.

Of Whats-app ons op 06 55471210. 

 

Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 55471210
info@sparklegroningen.nl

× Whatsapp