Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Afvallen zonder te sporten, kan dat? JA dat kan!

Tegenwoordig is iedereen druk bezig om gezond te leven. Alleen ontkom je er niet aan om er ook bij te gaan sporten.. Want tsja dat hoort nu eenmaal bij een gezonde levensstijl. En laat dat nou net (vaak) een hekelpunt zijn bij mensen, om uiteindelijk tóch niet door te zetten naar een gezonder en fitter lichaam

 

Na één behandeling kun je al 15 cm verliezen

Maar, goed nieuws! Sparkle heeft in haar salon the Health Trainer staan. Met behulp van deze machine kan er plaatselijk vet afgebroken worden, kan er cellulitis weefsel verminderd worden en wordt jouw bindweefsel steviger gemaakt, waardoor jouw huid uiteindelijk strakker wordt!

 

Oké, maar hoe moet je dit voor je zien? Heel begrijpelijk dat je misschien nu wel denkt, dit kan toch niet? Door alleen deze machine te gebruiken, kan ik toch niet alles blijven eten en toch afvallen? Dat klopt inderdaad. Alleen, geeft deze machine jou wel nét het duwtje in de rug dat jij nodig hebt om af te vallen en om een gezonder en fitter leven te leiden. Na 1 behandeling kan je al minimaal 15 centimeters plaatselijk vet verliezen. Daarnaast voel jij je ook fitter en energieker dankzij deze machine.

 

Wat doet de Health Trainer precies?

De Sparkle Health Trainer maakt gebruik van HRS-technologie (Human Resonance Technology) en combineert ultrasound, elektrostimulatie, spierstimulatie en lymfedrainage. Tijdens het eerste consult krijg je eerst een intakegesprek en daarna wordt er een BIA-test afgenomen. Aan de hand van de BIA-test krijgen wij inzicht in de vocht -en vetgehalte van jouw lichaam. Daarnaast staat er ook precies op de machine aangegeven welke programma’s het best bij jouw lichaam passen om uiteindelijk jouw doelen te bereiken! Vaak wordt het resultaat dat je graag wil bereiken helaas niet bereikt, doordat er onderliggende problemen zijn. Denk hierbij aan het te veel vasthouden van afvalstoffen. Door deze machine kunnen deze onderliggende problemen worden opgelost. Op de Sparkle Health Trainer zit een hele sterke lymfedrainage waardoor je met een paar behandelingen een groot deel van jouw afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Hierdoor gaat het afvallen ook sneller en worden de voedingsstoffen beter opgenomen in jouw lichaam.

 

Tot snel!

Kortom een geweldige machine! Zeker als sporten niet helemaal jouw ding is en toch vet wil verminderen en/of cellulitisweefsel wil tegen gaan. Of misschien wel iets anders? Er zijn met deze machine genoeg mogelijkheden om jouw doelen te bereiken zowel medisch als cosmetisch. Samen gaan wij kijken hoe jij je weer fijn voelt in jouw eigen lichaam.

Love yourself! En Team Sparkle draagt hier graag een steentje aan bij. Voor maar € 35,- heb je al een intakegesprek inclusief een BIA-test en een verkorte behandeling! Zien wij jou snel in onze CitySpa?

× Whatsapp