Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Snel plaatselijke afvallen?

Heeft u ook last van hardnekkig vet dat ondanks het vele sporten? Piept er bij u ook zo’n vervelend vetrandje net over de rand van uw broek? Heeft u last van cellulitis; de bekende sinaasappelhuid met ontsierende putjes op billen en benen? Wilt u straks graag weer mooi voor de dag komen in uw zomerkleding?  Wilt u wel op uw heupen afvallen en buikvet kwijtraken maar geen kleinere borsten krijgen?

Dan is de Sparkle Health Trainer een fantastische oplossing! Hiermee kunnen we zorgen dat u heel doelgericht plaatselijk afvalt. Zo voorkomt u bijvoorbeeld dat u ongewild een kleinere cupmaat krijgt terwijl u wel afvalt op voor u wenselijke plaatsen.

Resultaten

 • Vermindering van overtollig vet
  Plaatselijk afvallen (bijvoorbeeld wel buikvet kwijtraken maar uw borst volume behouden)
 • Gerichte spieropbouw zonder krachttraining
 • Versterking van spieren zonder gewrichtsbelasting
 • Reiniging door activatie van uw lymfesysteem (dmv lymfedrainage)
 • Versterking van uw immuunsysteem
 • Vermindering van cellulitis/sinaasappelhuid
 • Verbetering van uw conditie
 • Goede resultaten bij bekken instabiliteit, reuma en fibromyalgie
 • Opbouwen en versterken van de rugspieren (ook verminderen van rugpijn)
 • Bevordert genezing bij sportblessures
 • Vermindert oedeem door een geavanceerde lymphedrainage ondersteuning

Sparkle Health Trainer

De Sparkle Health Trainer maakt gebruik van HRS-technologie (Human Resonance Technology) en combineert ultrasound, elektrostimulatie, spierstimulatie en lymfedrainage.

Tijdens het eerste consult nemen wij uw maten op. Gezamenlijk bepalen we uw streefgewicht en het doel van de behandeling. Vervolgens voeren we uw gewicht en maten in de Sparkle Health Trainer in. Daarna registreert het apparaat uw spiermassa, vet- en vocht verhoudingen. De Sparkle Health Trainer maakt op basis van al deze gegevens een speciaal voor u op maat gemaakt afslankprogramma. Daarnaast rolt er een advies uit over de duur en de frequentie van de behandelingen. Er zijn direct na de eerste behandeling waarneembare en meetbare resultaten te zien. De meeste mensen verliezen na één behandeling gemiddeld tussen de 4 en 28 centimeter. Raakt u tijdens de eerste behandeling minder dan 4 cm omvang kwijt, dan krijgt u de eerste behandeling gratis! (Resultaten kunnen per persoon verschillen)

Vul hieronder het contactformulier in voor meer informatie.

Afspraak maken

Heb jij behoefte aan meer energie? Wil je graag fitter zijn, beter in je vel zitten en je happy voelen in je eigen lichaam? Heb jij die boost nodig? Meer energie, minder centimeters en een happy healthy body? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. We bespreken dan alle mogelijkheden rondom de Sparkle Health Trainer.

 

Geslacht

Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 55471210
info@sparklegroningen.nl

× Whatsapp