Web Analytics Made Easy -
StatCounter

SPARKLE BABYSPA GOES AROUND THE WORLD

Hou je van baby’s en zou je je niets fijners kunnen bedenken dan de allerkleinsten een heel speciale vorm van ontspanning en plezier te bieden? Vind je het leuk om elke dag te kijken naar gelukkige baby’s en mama’s? Dan zijn wij op zoek naar jou. Word ambassadeur van het liefste concept van Groningen en Nederland. Bij ons kun je in een ontspannen sfeer werken en tegelijkertijd ondernemen. Wij bieden een uiterst succesvol healthy spa totaal concept met veel innovatieve ideeën die perfect zijn afgestemd op de behoeften van baby’s en ouders.

 

SPRANKELENDE FEEL-GOOD GARANTIE

Ontspanning voor baby’s? YES! Zelfs de kleintjes houden ervan om verwend te worden en tegelijkertijd te genieten van de waardevolle psychische en fysieke eigenschappen van baby-massage en drijven. We geven baby’s het gevoel terug te zijn in de baarmoeder en geven ze het perfecte gevoel van gewichtloosheid. Dat is het meest waardevolle om mee te geven aan een baby. We begeleiden ouders ook met tips & tricks tijdens de zwangerschap en na de geboorte.

 

WAT BIEDEN WIJ:

Met Sparkle bieden wij jou een innovatief totaalconcept voor baby’s en gezinnen, dat succesvol is gebleken en booming is. Samen met ons team en jullie als partners, werken we voortdurend aan de verdere ontwikkeling en verfijning van het concept om het welzijn en de tevredenheid van onze klanten voortdurend te verbeteren. Op deze manier verzekeren we succes op lange termijn. Jij, als partner aan onze zijde, steunen we waar we kunnen. Van planning tot realisatie en, natuurlijk, wanneer je je eigen Sparkle “baby” laat groeien/gaat opvoeden. Wij staan altijd achter jou met onze knowhow en volledige toewijding.

 

WAT SPARKLE VERWACHT:

We verwelkomen alle mensen die een hart voor baby’s hebben en het persoonlijke contact met klanten enorm waarderen. Daarnaast ben je een sprankelende ondernemer die de wil heeft om zich te vestigen in de startup-industrie. Wij zijn op zoek naar partners die bij ons merk en ons team passen, want alleen samen kunnen we van iets kleins iets groots maken.

 

VOEL JIJ JE EEN SPARKLE STAR?

Dan verwelkomen we je graag voor een persoonlijke kennismaking.
Mailen voor een afspraak mag op info@sparklegroningen.nl

× Whatsapp