Web Analytics Made Easy -
StatCounter

De Sparkle Baby Spa cadeaubon

Een origineel kraamcadeau verzinnen is niet altijd gemakkelijk. Kleertjes, knuffels en speelgoed, de baby krijgt vaak al zoveel! En vooral bij een tweede of derde kindje wordt het steeds lastiger iets te verzinnen.

Een unieke beleving cadeau

Wat is dan leuker dan een unieke belevenis cadeau te doen? Een sessie bij Sparkle Baby Spa is zowel voor de baby als de ouders een heerlijke ervaring. Floaten is niet alleen erg ontspannen, maar draagt ook bij aan de fysieke en mentale weerstand van de baby. Ook de babymassage daarna zorgt voor optimale ontspanning en versterkt de band tussen ouder en kind. Daarnaast zijn de floating-foto’s ook te leuk voor het baby plakboek.

Baby Spa cadeaubon


Kies hoe jij je cadeaubon graag wilt ontvangen

Verstuur mijn cadeaubon met de post

Je betaalt € 4,95 verzendkosten

Verstuur mijn cadeaubon per mail

Je ontvangt direct een opgemaakte mail met cadeaubon.
Deze mail kun je printen of stuur je gemakkelijk door.

Liever even contact?

Wil je een ander bedrag, een ander badspeeltje of een leuk pakketje maken voor een babyshower of als kraamcadeau? We denken graag met je mee. Neem even contact met ons op. 

Reviews

Sabina


Geweldig !! ❤️Super genoten en onze kleine meid vond het heerlijk. Mooie salon en leuke sfeer. Ik zeg tot snel😃

Angelique


Rustige serene omgeving voor baby’s!
Er werd echt de tijd genomen om onze zoon laten wennen aan de omgeving en vervolgens relaxed het bad in te gaan. Onze zoon vond het floaten helemaal geweldig! Hij wilde nog wel even spetteren!
Hij was de rest van de dag ook zeer relaxt!
Bedankt! Bij een 2e kindje komen we zeker weer.

Aritha


Na een paar miscommunicatie van beide kanten een hele goeie ervaring gehad echt super lieve mensen en een geweldige service wij komen zeker weer ❤️

Roxanne


Wat een heerlijke beleving! Zowel voor ons zoontje als voor ons.
Er wordt echt tijd voor je gemaakt. Ontzettend professioneel en veel fijne tips gekregen voor ons zoontje met eczeem. Dominique voelt heel goed aan waar je kindje behoefte aan heeft. Wij komen dan ook heel snel terug!
Dominique, bedankt voor deze fijne beleving!

× Whatsapp