Web Analytics Made Easy -
StatCounter

De Sparkle Baby Spa cadeaubon

Een origineel kraamcadeau verzinnen is niet altijd gemakkelijk. Kleertjes, knuffels en speelgoed, de baby krijgt vaak al zoveel! En vooral bij een tweede of derde kindje wordt het steeds lastiger iets te verzinnen.

 

Een unieke beleving cadeau

Wat is dan leuker dan een unieke belevenis cadeau te doen? Een sessie bij Sparkle Baby Spa is zowel voor de baby als de ouders een heerlijke ervaring.

Floaten is niet alleen erg ontspannen, maar draagt ook bij aan de fysieke en mentale weerstand van de baby. Ook de babymassage daarna zorgt voor optimale ontspanning en versterkt de band tussen ouder en kind. Daarnaast zijn de floating-foto’s ook te leuk voor het baby plakboek.

Ophalen of opsturen

Je kunt ervoor kiezen om de bon te laten opsturen. Naast de cadeaubon met het bedrag van jouw keuze, doe je ook ‘Verstuur mijn cadeaubon‘ in je winkelmandje. Wanneer je de bestelling afrondt, kun je invullen waar de bon naartoe gestuurd moet worden. Dit mag je eigen adres zijn, maar dit kan natuurlijk ook het adres van de ontvanger zijn. We versturen de bon met PostNL. We doen ons best dit zo snel mogelijk te doen. Het duurt enkele dagen voor de bon bij je bezorgd is. 

Natuurlijk kun je de bon ook gratis bij onze salon in Groningen ophalen. Als je kiest om de bon in de salon te komen ophalen, ligt deze de volgende (werk)dag voor je klaar. We verpakken de bon altijd feestelijk voor je. 

Een last-minute kraamcadeau? Je kunt de bon ook per e-mail ontvangen. Scroll hiervoor verder naar beneden.

Last minute kraamcadeau

Nog snel een kraamcadeautje halen? Koop je cadeaubon voor Sparkle Baby Spa online en print hem zelf. Of je stuurt de bon door per mail. We hebben de bon natuurlijk leuk opgemaakt, zodat je binnen 5 minuten een origineel en uniek kraamcadeau in handen hebt. 

Liever even contact?

Wil je een ander bedrag, een ander (bad)speeltje of andere combinatie? Heb je zelf een leuk idee voor om jouw Sparkle Baby Spa cadeaubon te verpakken of wil je graag dat we meedenken voor een leuk babyshower- of kraamcadeau? Stuur ons een berichtje. We denken graag met je mee, zijn flexibel en pakken je cadeaubon altijd feestelijk en stijlvol in. 

× Whatsapp