Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Corona update

Sinds 11 mei zijn wij weer open.
Hygiëne en veiligheid vonden we altijd al belangrijk, maar we hebben een aantal extra maatregelen getroffen om de behandelingen en sessies voor iedereen zo ontspannen, veilig en vertrouwd mogelijk te laten verlopen.

Speciaal gezuiverd en chemicaliënvrij water

Baby Spa

Een bezoekje aan de Baby Spa is niet alleen leuk en gezellig. Je baby zal ook de fysieke en mentale voordelen merken.  Alle sessies starten met ongeveer 20 minuten floaten in warm en gezuiverd water. Je baby vindt het heerlijk om helemaal vrij te kunnen bewegen. 

Floaten draagt bij aan de fysieke en mentale ontwikkeling van je baby

Veilige en comfortabele neckfloat 

Versterk jullie band en verlicht klachten door babymassage

Lees meer over floaten, babymassage en de Sparkle Baby Spa.  

Sparkle Star

€ 65

Privé Baby Spa

Jouw baby is de Star van onze Spa. Onze Spa is exclusief beschikbaar voor jou en je baby. 

Sparkle Family & Friends

€115

Je baby geniet samen met z’n (tweeling)broer of – zus of vriendje. 
Natuurlijk heeft elke baby zijn eigen babyjacuzzi.

Verlicht bij darmkrampjes en obstipatie

Helpt bij een goed slaapritme

Zorgt voor sterkere spieren

Is goed voor baby's met eczeem

Baby massage

We starten de sessie met een massage. Als ouder masseer je zelf je baby. Het masseren van je baby zorgt voor een betere hechting tussen jou als ouder en je baby. Door het masseren en liefdevol aanraken van je baby maken jullie beide oxytocine aan, ook wel bekend als het knuffelhormoon. Hierdoor is de massage niet alleen ontspannen voor je baby, maar ook voor jou! Een babymassage stimuleert alle zintuigen. Daarnaast kan een massage verlichting bieden bij darmkrampjes.

 

Floaten

Na de massage is het tijd om te floaten. Floaten is een vorm van hydrotherapie (bewegen in warm water). Bij Sparkle Baby Spa verwarmen we het gezuiverde water tot een (lichaams)temperatuur van 35-37 graden. Het warme water is goed voor de spieren en zorgt voor totale ontspanning.

Met de speciale, veilige neckfloat kan je baby zelfstandig en vrij bewegen in het water. De zachte druk van het water en de golfjes die ontstaan door het rondtrappelen, hebben een positief effect op de spierontwikkeling, longcapaciteit en helpen bij krampjes en obstipatie. 

Extra genieten van Sparkle

Onze specials

Ben jij op zoek naar een relaxt uitje met jouw baby? Bij Sparkle maken we jouw bezoekje aan de Baby Spa graag nog bijzonderder. Denk bijvoorbeeld eens aan een overnachting in onze Spa. 

Ontdek onze cadeaubonnen

Op zoek naar een echt origineel en waardevol kraamcadeau? Met de Sparkle Baby Spa cadeaubon geef je niet alleen de baby, maar ook de nieuwe ouders een fantastische ervaring. Met de cadeaubon geef je een moment van ontspanning en genieten van elkaar als (jong) gezin. 

Overnachten bij de Baby Spa

Heerlijk zen en ontspannen na je Baby Spa sessie? Hoe houd je dit gevoel het beste vast? Als je vervolgens niet naar huis hoeft, maar lekker kunt blijven slapen in een prachtig, authentiek pakhuis. 

FAQ

Wil je meer weten lezen over Sparkle Baby Spa? Hieronder worden de meest-gestelde vragen beantwoord. Zo lees hier bijvoorbeeld over de veiligheid van onze neckfloat en alle voordelen van hydrotherapie.

Vanaf welke leeftijd kan mijn baby in de Baby Spa terecht?

Baby’s vanaf 10 dagen zijn van harte welkom bij Sparkle. Afhankelijk van de grootte van je baby, heeft je baby tot ongeveer 9 maanden genoeg bewegingsvrijheid in ons bad. 

Hoe ziet een sessie eruit?

Wanneer je een afspraak maakt in de Baby Spa zorgen we ervoor dat jij in alle rust en ontspanning met jouw baby kunt zijn. Al onze afspraken zijn daarom exclusief en privé. Omdat we twee baden hebben, kunnen we ook tweelingen een volledige Baby Spa treatment geven. Of je kunt samen met je zus, vriendin, collega en haar baby komen. Dan maak je er een echt bijzonder uitje van. 

Je kiest bij het maken van een afspraak voor Sparkle Star (jouw baby is dan de ster van de Spa) of je kiest voor een gezellige Sparkle Family & Friends en boekt beide baden in één keer. Wanneer je kiest voor Sparkle Star, boek je dus een privé afspraak. 

Alle sessies starten met ongeveer 15-20 minuten floaten. Na het uitkleden van je baby, krijgt deze van ons een zwemluier en zwembroekje. Vervolgens plaatsen we de neckfloat om het nekje van je baby en kan het floaten beginnen (zie ook bij FAQ “Is de neckfloat veilig). De tijd die je baby in het water ligt, hangt af van zijn of haar reactie. We kijken altijd naar hoe je baby reageert en passen hier de floating-tijd op aan. Wanneer je vaker komt, zal je zien dat je baby meer kracht zal ontwikkelen en het leuker zal vinden om langer te floaten. Wanneer je regelmatig komt, houden we tot maximaal 30 minuten floaten aan. Floaten is namelijk erg vermoeiend voor je baby.

Na het floaten droog je je baby af en starten we met de babymassage. Hoe fijn is het om zelf contact te maken met je baby en de verbinding op te zoeken? De massage duurt ongeveer 20 minuten, ook afhankelijk van hoe jouw baby reageert. We kijken altijd naar de signalen die jouw baby geeft en passen hier de massage op aan.

Zorg ervoor dat je minimaal 10 minuten voor de sessie aanwezig bent. Op deze manier kan je baby even wennen aan de omgeving. Je kunt maximaal 20 minuten voor je afspraak bij ons terecht. Op deze manier kan iedereen in alle rust zijn of haar sessie bij de Spa ook afsluiten. 

Wat neem je mee?

Wat je zelf mee moet nemen:

  • Voldoende voeding voor je baby
  • Luiers

Wij zorgen voor:

  • Een veilige, gecertificeerde neckfloat
  • Een zwemluier
  • Een zwembroekje
  • Een badspeeltje
  • Een badcape
  • Een handdoek en/of hydrofieldoek
  • Pure, zuivere amandelolie
Hoe lang duurt een sessie?

Je bent ongeveer een uur tot anderhalf uur kwijt aan een volledige sessie bij de Sparkle Baby Spa. Na het uitkleden en eventueel nog voeden van je baby, starten we met de babymassage. Hierna krijgt je baby een neckfloat om en mag hij in de babyjacuzzi genieten van ongeveer 15-20 minuutjes drijven in warm water. Na het floaten droog je je baby af en kleed je hem lekker (warm) aan. 

Na de massage en het floaten kan het zijn dat je baby een beetje hongerig is. Natuurlijk kun je je baby dan bij ons voeden. In totaal kun je uitgaan dat je maximaal anderhalf uur in de Spa aanwezig bent.

Wanneer kan ik mijn baby het beste voeden?

Floaten kost energie, het is dus fijn dat je baby wat brandstof heeft om tijden het floaten te gebruiken. We raden je daarom om aan 10-20 minuten voor het floaten je baby (extra) te voeden. Het is geen probleem dat je baby direct na een voeding het water in gaat.

Wil je je baby voeden bij ons? Vanaf 20 minuten voor je sessie begint ben je van harte welkom. We hebben een sfeervolle ruimte met schommelstoel en voedingskussen, waar je gebruik van kunt maken om in alle rust te voeden. Natuurlijk hebben we ook een waterkoker en flessenwarmer.

Mag ik iemand meenemen naar de Baby Spa?

We willen graag dat alle baby’s volledig in alle rust kunnen genieten van het floaten en hun massage. Er zijn daarom maximaal 2 volwassenen (van 16 jaar of ouder) welkom bij de sessie.

Broertjes of zusjes mee?
Wil je graag een broertje/zusje meenemen naar de sessie of met meer dan 2 volwassenen komen? Geef dit dan aan in het opmerkingen veld bij het boeken van je afspraak. We kunnen hier dan rekening mee houden. 

Is de neckfloat veilig?

De neckfloat die Sparkle Baby Spa gebruikt, is getest in Nuremberg (Duitsland). De float voldoet aan de hoogste veiligheidseisen (EN13138-1: 2014 KLASSE / KLASSE B). Het dubbele luchtsysteem en de dubbele sluiting maken de float extra veilig.

Ondanks de veiligheid van de neckfloat, blijft het belangrijk dat je je baby altijd in de gaten houdt en tijdens het floaten bij je baby blijft.

Door de uitsparing bij de kin en de interne naden, is de float ook comfortabel voor je baby. Voor extra comfort voorzien we de float van een (wasbare) hoes.

Wat kost een bezoekje aan de Baby Spa?

Sparkle Star – Privésessie
Jouw baby is de ster van onze Spa. Wanneer je de Sparkle Star sessie boekt, ben je altijd alleen met jouw baby in de Spa. Zo kunnen jullie in alle rust en ontspanning optimaal genieten. Wil je graag met meer dan 2 volwassenen komen? Laat dit in het opmerkingenveld bij het maken van je online afspraak dan graag even weten. 

Voor een exclusieve (privé)sessie in de Baby Spa betaal je € 65

 

Sparkle Family & Friends
Wanneer je met een tweeling wilt komen of je wilt je baby met een vriendje of vriendinnetje laten genieten (bijvoorbeeld van je (schoon)zus, vriendin of collega), is dit natuurlijk mogelijk. We hebben twee baden en kunnen dus twee baby’s tegelijk laten genieten van het floaten. Je boekt de baden altijd 

Voor een Family & Friends sessie betaal je € 110.
Jullie ontvangen dan dus € 20 korting op het normale tarief van € 65. 

 

Meer-rittenkaart
Hoe vaker je komt, hoe meer je baby zal genieten van de voordelen van hydrotherapie en babymassage. Wanneer je in één keer een meer-rittenkaart koopt, ontvang je van ons een leuke korting. Hoe vaker je wilt komen, hoe meer korting je ontvangt.

Wil je meerdere keren komen? Neem dan even contact met ons op, we plannen je afspraken dan samen in. 

Hoe boek ik een sessie bij Sparkle Baby Spa?

Het gemakkelijkst is om je sessie online bij ons te boeken. Je kiest eerst of je alleen met je baby in de Spa wilt zijn (Sparkle Star) of dat je samen met een andere baby wilt komen (Sparkle Family & Friends). Daarna kies je een datum in de kalender en vervolgens de tijd. Vervolgens kun je de betaling voldoen met iDeal of Creditcard.

Zodra je hebt geboekt, ontvang je van ons een bevestiging. Heb je deze niet ontvangen (en je spambox gecheckt?), laat het ons dan weten!

Heb je een (fysieke) cadeaubon of wil je toch liever per telefoon of e-mail boeken? Je kunt ons bereiken op 06 55 471 210 of info@sparklegroningen.nl

Maak direct online een afspraak

Wat als ik moet annuleren?

Afspraken kunnen 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan een Sparkle-sessie tegoed op je Baby Spa account. Je kunt dan een afspraak maken voor een andere dag en/of tijd. Wanneer je minder dan 24 uur van te voren annuleert of niet aanwezig bent bij je afspraak (zonder afmelding), zijn wij genoodzaakt alle kosten in rekening te brengen.

Ziek?
Direct na de vaccinaties en wanneer je baby koorts heeft, worden babymassages afgeraden. Zorg er daarom voor dat er minimaal 3 dagen tussen de vaccinatie en je bezoekje aan de Baby Spa zitten. Ook wanneer je baby griep heeft (met koorts) of diarree kun je je bezoek beter uitstellen. Is je baby alleen verkouden? Dan kan hij of zij gewoon komen. Twijfel je? Je kunt ons natuurlijk altijd even bellen.

Je kunt telefonisch of per mail annuleren.

Waar vind ik de Baby Spa?

Ons pand staat in Groningen aan de Kleine Butjesstraat 1. Dit is in het centrum van Groningen, dichtbij de Grote Markt.


Met de auto
Kom je met de auto naar de Baby Spa? We hebben helaas geen parkeermogelijkheid voor de deur. Je kunt je auto gemakkelijk parkeren in de Q-park garage Ossenmarkt

Met het OV
Wanneer je met het OV komt, kun je het beste een bus naar de Grote Markt in Groningen pakken. Vanaf de Grote Markt is het een kleine vijf minuutjes lopen naar Sparkle Baby Spa. Vanaf het centraal station van Groningen gaan verschillende bussen naar de Grote Markt.

P+R
Je kunt natuurlijk ook kiezen om je auto gratis te parkeren op één van de P+R terreinen aan de rand van de stad en verder te reizen met de bus.

Natuurlijk hebben we ruimte om je kinderwagen binnen te parkeren.

Reviews

Sabina


Geweldig !! ❤️Super genoten en onze kleine meid vond het heerlijk. Mooie salon en leuke sfeer. Ik zeg tot snel😃

Aritha


Na een paar miscommunicatie van beide kanten een hele goeie ervaring gehad echt super lieve mensen en een geweldige service wij komen zeker weer ❤️

Frederique


Het is fantastisch! Fijne sfeer, leuke mensen en Pux vond het heerlijk! Wij komen zeker terug

Jorn


Dit was leuk zeg! Ons zoontje heeft heerlijk rond liggen dobberen in het bad, met een babymassage toe! Supermooie locatie, netjes en verzorgd allemaal. Aanrader!

Afspraak maken

Helaas is online inboeken met een (handmatig) uitgegeven cadeaubon nog niet mogelijk. Heb je een cadeaubon en wil je een afspraak maken? Stuur ons dan een mailtje of appje (06 55471210) met jouw voorkeursdatum of -data.

Je kunt wel online inboeken wanneer je een kortingscode of cadeaubon-code hebt.  

 

 

Sparkle Skin & Health Clinic
Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 55471210
info@sparklegroningen.nl

× Whatsapp